Stichting Talent Support

Stichting Talent Support

FCE Talent Support

Als maatschappelijk partner van FC Eindhoven geloven wij in ieders talent. In het bijzonder in het talent van de jeugd. Ieder kind heeft recht op een gelijkwaardige kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. En iedere jongere zou zich ondersteunt moeten voelen om zijn of haar droom waar te kunnen maken. Veel kinderen en jongeren in onze omgeving maken gebruik van de mogelijkheid om hun talent te ontplooien en hun ambitie vorm te geven. Maar helaas is dat niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid.

Talent ontwikkelen

Via de stichting FCE Talent Support willen wij het talent van kinderen en jongeren mee helpen te ontwikkelen. Daarbij denken we in het groot, maar organiseren we in het klein. Soms maakt enkel het aandacht schenken aan jeugdigen al een groot verschil. Maar op andere momenten leiden bijzondere activiteiten op bijzondere plekken tot bevestiging, meer zelfvertrouwen of talent-ontdekking.

Vitale toekomst

Samen met maatschappelijk betrokken organisaties en instellingen, de jeugdspelers van de FC Eindhoven Randstad Academy, hun ouders/verzorgers en overige vrijwilligers maken wij werk van een vitale toekomst voor jongeren, in het bijzonder voor hen die daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Samen!

Wilt u ons daarbij helpen? Of heeft u een goed idee? Dan vinden we het erg fijn als u contact met ons opneemt. We nemen dan graag de mogelijkheden met u door.

 

Pieter van der Leegte | Dennis Steines | Edwin Jansen | Thijs Eradus

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!